سیر سیاه مال کدام کشور است 2022-08-07

سیر سیاه چیست و چه خاصیت‌هایی دارد

در ادامه همراه ما باشید تا شما را با خواص و نحوه استفاده روغن سیر سیاه لاکچری کوین برای مو آشنا کنیم. همچنین در ویدئوی زیر سرم سیرسیاه اصل را آنباکس می‌کنیم تا نگران شما از تقلبی بودن آن برطرف شود. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می‌شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند.

در مورد فرآیند پیری در دمای 70 درجه سانتیگراد، سرعت پیری دو برابر سریعتر از 60 درجه سانتیگراد است. بر اساس ارزیابی حسی، کیفیت سیر سیاه بهتر است و رنگ سیاه آن بین 70 تا 80 درجه سانتیگراد همگن است. اگرچه سیر سیاه در دمای 90 درجه سانتیگراد سریعتر تولید می شود، اما طعمهای غیرایده آلی مانند طعم تلخ و ترش را ایجاد می کند. در مورد روند پیری در دمای 60 درجه سانتی گراد، رنگ سیر کاملاً سیاه نبود.

سیر سیاه دکتر بیز

همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند.

سیر سیاه را می توان همراه غذا برای تنوع بخشیدن به چاشنی‌های غذایی و همچنین به تنهایی و برای بهره بردن از خواص آن میل کرد. مصرف این سیر شفابخش با انواع غذاها و مواد غذایی خصوصا غذاهایی که در آنها گوشت ماهی، مرغ ، گوساله، سفیده تخم مرغ، بادمجان، گوجه فرنگی ، قارچ، گندم ، عدس و … موجود است و طبع سرد دارند، مفید و لذتبخش است. این پروسه رنگ سیر را به کل تغییر داده و ظاهری سیه چرده و حالتی ژله‌ای مانند به آن می‌دهد.

سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند.

به همین دلیل، افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید از خوردن سیر در مقادیر بالا خودداری کنند.علاوه بر این، افرادی که پس از مصرف سیر خام واکنش آلرژیک را تجربه می کنند نیز باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند.

اگرچه برنامه غذاهای طراح دیگر وجود ندارد، دانشمندان هنوز به دنبال اجزای فعال زیستی در غذاهای مختلف هستند. محصول تکمیلی که می توانید برای درمان بهتر ریزش مو از آن استفاده کنید تونیک هیرفرند بیز است. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه می‌شود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده می‌شود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند.

اولین بار مردم کشور کره از سیر سیاه برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند و پس از آن به دلیل اینکه این سیر طعم بسیار خوبی دارد، طرفداران زیادی در سرتاسر جهان پیدا کرد و بسیاری از مردم شیفته آن شدند. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود.

بنابراین از این سرم می توانید برای تقویت ریش، سبیل و ابروها نیز استفاده کنید. به هر شکل تردیدی نیست که سیر سیاه شهرت امروز خود را در جهان مدیون رواج روز‌افزون فرهنگ غذایی متنوع شرق آسیا در سراسر دنیا و خصوصا پرطرفدار شدن طعم دهنده‌ها و خوراکی‌های آسیایی در آمریکا و اروپا است. در ایران نیز تولید و مصرف این نوع سیر به سرعت در حال گسترش است و با روند فعلی، این سیر جادویی در مدتی کوتاه جایگاه مناسبی در سفره و سبد غذایی ایرانیان خواهد داشت. همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد سیر سیاه به خاطر خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و در نتیجه مانع از فشار خون و خطر سکته می شود. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می‌دهد. باید بدانید که انار چربی اشباع‌شده و کلسترول ندارد و مقدار بالای فیبر موجود در آن به دفع سموم و چربی کمک کرده و برای لاغری بسیار مفید می باشد.

در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد.

علاوه بر این مصرف انار می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری زردی که یک بیماری کبدی است نیز شود. دانه های انار پس از مصرف باعث می شوند التهاب و استرس اکسیداتیو کاهش یابند و به همین جهت برای پیشگیری از بیماری کبد چرب بسیار مناسب هستند. انار سیاه به دلیل طعم خاص و خواص دارویی فراوان، در بسیاری از این مناطق محبوبیت زیادی دارد. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد.

شما برای این امر می‌توانید دو قاشق غذاخوری پودر پوست انار را با یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری آب لیموی ترش تازه ترکیب کرده تا ترکیب خمیری ایجاد شود. ایران در سال ۸۰۰ هزار تن انار تولید می کند و بزرگترین تولید کننده انار جهان است و هند در رتبه دوم قرار دارد. در ایران، انار سیاه بادرود که در شهر بادرود استان یزد کشت می‌شود، به عنوان یکی از مرغوب‌ترین نوع انار سیاه شناخته می‌شود.

اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. این کار را از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود .پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است. سیر سیاه در درمان خستگی مزمن و همچنین برای بالا بردن مقاومت بدن و بهبود دردهای ماهیچه‌‌‌ای و مفاصل مؤثر است.

این ترکیب طبیعی دارای خواص ضد ویروسی، باکتریایی، ضد انگلی و قارچی است. بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه می‌دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد.

سیر سفید یا همان سیر متداولی که در غذاها از آن استفاده می‌کنیم، برای همه ما آشناست و نیاز به معرفی چندانی ندارد. این  در حالی است که بسیاری از ما به درستی نمی‌دانیم که سیر سیاه چیست و از طعم خاص و خواص سحر‌انگیز آن چیزی نمی‌دانیم. سیر به عنوان یکی از خوراکی‌های پرمصرف و پرخاصیت، طعمی منحصر به‌فرد داراست، به گونه‌ای که همه به راحتی نمی‌توانند با مزه آن کنار بیایند. البته این گیاه حتی در میان افرادی که با طعم و بوی تند آن مشکل دارند هم، به دلیل ویژگی‌های سلامت‌بخشش، خوشنام و مقبول است.

چندین مطالعه گزارش داده اند که قندهای محلول در آب، آمینو اسیدها، کل پلی فنول ها و فلاونوئیدها در طول پردازش حرارتی افزایش یا کاهش می یابند. آلیسین و سایر تیوسولفینات ها بلافاصله به ترکیبات دیگر مانند دیالیل سولفید، دیالیل دی سولفید و دیالیل تری سولفید و دیتیین تجزیه می شوند. با این حال، سیر سیاه مدتهاست که در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف می شود و حدود 10 سال پیش در ایران، تایوان و دیگر کشورها وارد شده است. مجموع این ویژگی‌ها موجب شده که هر فرد حداقل چند بار در زندگی خود، سیر را به دلیل خواص فوق‌العاده‌اش امتحان  کند. در مورد سیر سیاه سوالی دارید؟ در بخش پرسش و پاسخ از ما بپرسید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند. سس سیر را می‌توان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقاب‌ها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخم‌مرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده می‌شود.

سیر سیاه به دلیل غلظت بالای ترکیبات مفید از جمله آلیل سیستئین (A-Cys) و اسید آسکوربیک (ویتامین C) خواص درمانی بسیاری دارد. طبق تحقیقات علمی، سیر سیاه برای سرطان، لاغری، دیابت، چربی خون، فشار خون، حساسیت، قلب و کبد مفید است. آب موجود در سیر  تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد. اگر آب موجود در سیر کمتر از این مقدار شود سیر خشک شده و خوردن سیر سخت می شود.

پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تایید می کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد (منبع). همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند. بلکه  مطالعات علمی حکایت از آن دارد که بعد از فرآیند تخمیر سیر سفید، میزان ترکیبات آلیسین – که علت طعم تند و بوی سولفوری در سیر است – در محصول به دست آمده یعنی سیر سیاه به حداقل می‌رسد.

در عین حال که سیر سیاه فواید بسیار زیادی برای سلامت عموم افراد دارد، این فرآورده ممکن است برخی گروه‌های خاص را تحت تاثیر قرار دهد و به آن‌ها آسیب‌های جدی وارد کند. سیر سیاه فرآورده‌ای است که به باور بسیاری از ساکنان خاورمیانه، یک درمان طبیعی محسوب می‌شود. در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آن‌ها خواص دارویی این ماده را کشف کردند. بعدها این ماده به تدریج در میان کشورهای مختلف گسترش یافت و مردم باقی کشورها نیز از فواید آن بهره‌مند شدند. این سیر دارای طعمی خاص و ویژه است که بسیار به طعم سرکه بالزامیک شباهت دارد.

سرم سیر سیاه فیک و اصل دارد؟ کلیه محصولات موجود در سایت کالامال اصلی و دارای ضمانت اصالت کالا هستند. در طب سنتی سیر سفید به گرم بودن طبع مشهور است و سیر سیاه نیز همین خصوصیت را با شدت بیشتر در خود دارد. مصرف مداوم این سیر دارویی برای افرادی که با سردی و بی‌میلی جنسی دست به گریبان هستند اثر درمانی دارد و با افزایش گردش خون در نواحی تناسلی شور و هیجان و حرارت را به برای آنها به ارمغان می‌آورد.

سرم سیر سیاه بهتر است یا ماینوکسیدیل؟ ماینوکسیدیل یک ترکیب تهاجمی است و این محصول کاملا گیاهی است و پس از قطع مصرف بازگشت ندارد. اگر قصد مصرف سیر سیاه به عنوان داروی گیاهی را دارید نیز بهتر است مدتی چند حبه از آن را صبح ناشتا با یک لیوان آب ولرم میل کنید تا بعد از مدت اندکی اثر فوق العاده مصرف این خوراکی شفابخش را در بهبود حال جسمانی خود مشاهده کنید. مطالعات نشان داده اند که سیر سیاه می تواند به حفظ سلامت مغز و پیشگیری از بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک کند.

کفیر و کامبوجا و کفیرآب از بهترین منابع پروبیوتیک می باشد که علاوه بر تاثیرات زیاد بر سلامت افراد ، طرز تهیه ساده و قیمت بسیار مناسبی دارد و می تواند یکی از بهترین جایگزین های دوغ و نوشابه کارخانه ای و مضر بازار باشد. آموزش‌ها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال به‌موقع بخشی از خدمات ارائه‌شده می‌باشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم.

تحقیقات زیادی تایید کرده اند که سیر سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد (منبع ۱ و منبع ۲). طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است! (منبع) یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می‌تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد.

سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

سابقه طولانی مدت استفاده از سیر در غذا و مطالعات حاد، مزمن و استنشاقی، اگرچه محدود است، اما هیچ اثر بیولوژیکی نامطلوب معتبری از سیر سیاه را نشان نمی دهد. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد.

اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. همچنین هیدروکسی متیل فورفورال در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که این افزایش در دمای ۶۰ درجه کمتر است. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. قبلا خواص مضری برای این ماده اثبات شده بود ولی اخیرا خواص مفیدی مانند آنتی اکسیدان و ضد سرطان بودن، ضد آلرژی بودن و کاهش صدمات ناشی از کمبود اکسیژن برای آن ثابت شده است (منبع). سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می‌شود کمک می‌کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می‌تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند.

یکی از خاصیت های مهم انار این است که می تواند خطر ابتلا به بیماری شایع کبد چرب را کاهش دهد. هدف ما در فروشگاه اینترنتی باروشاپ، عرضه کالای با کیفیت و مرغوب، با قیمت مناسب و ارسال سریع به مشتریان عزیزمان در سراسر ایران است. تنها راه اصلی عضله سازی داشتن یک رژیم پروتئینی و تمرینات بدنسازی اصولی است. برای عضله سازی و بدنسازی و رسیدن به اندام دلخواه‌تان می‌توانید با مربیان فیتامین در ارتباط باشید و برنامه شخصی خود را از آن‌ها دریافت کنید. یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه می‌شود.

سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. مطمنا بعد از خواندن خواص پرتعداد این خوراکی، مشتاق شده‌اید که بدانید سیر سیاه محصول کدام کشور است. اگر بخواهیم درابتدا از کشور خودمان شروع کنیم و به بررسی تاریخچه این محصول در ایران بگردیم باید بگوئیم، محصولی شبیه به سیر سیاه به عنوان محصول جانبی سیر سفید در برخی نواحی محلی و روستاهای گیلان فرآوری می‌گردیده است.

بد نیست بدانید در این زمینه اغراق می شود و سیر سیاه به تنهایی و به سرعت نمی تواند مشکل انزال زودرس را درمان کند. بنابراین سیر سیاه برای زود انزالی موثر است و اما نباید انتظار تاثیر معجزه وار داشت. انار به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان و همچنین ویتامین سی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت ریه را کاهش می دهد. انار دارای خاصیت ضد باکتری و ضدویروسی قوی می‌باشد و احتمال ابتلا به بیماری ها را کم می کند. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند.

در همان زمان، گاما گلوتامیل سیستئین ها از طریق مسیر کاتابولیسم آن به غیر از مسیر آلیین-الیسین به SAC تبدیل می شوند. SAC در مزایای سلامتی سیر مانند فعالیت های ضد دیابتی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن مشارکت دارد. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود.

بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.

زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف مقادیر زیاد سیر سیاه با پزشک زنان و زایمان مشورت کنند، زیرا اثرات آن در این مراحل به خوبی مستند نشده است. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می‌تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می‌تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید. برای اینکه بتوانید سیر سیاه تولید کنید، سیر خام یا معمولی را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه قرار دهید. این همان فرآیند تخمیر است که باعث شیرین شدن مزه سیر می‌شود و به مرور رنگ آن را سیاه می‌کند.

سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. سیر سیاه به‌وسیله فرآیند تخمیر سیر تازه در دما و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. این فرآیند، سیر را از رنگ سفید به سیاه تغییر می‌دهد و مزه‌ای شیرین و دلپذیر به آن می‌بخشد. مهم‌ترین ویژگی این نوع سیر، پایدارتر شدن ماده مغذی آلیسین و افزایش خواص درمانی آن است. انواع سرم سیر سیاه تقلبی توسط پیج های عطاری ارائه می شوند و بد نیست بدانید این محصولات تنها حاوی کمی روغن سیر و رنگ های خوراکی هستند و به هیچ وجه مورد تائید نیستند.

سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. آیا این سرم باعث چرب شدن موها می شود ؟ بافت سرم روغن سیر سیاه لاکچری کوین بسیار سبک است. اما همانطور که گفتیم بدلیل اینکه نیاز است تا پس از استفاده از محصول موهای شما شستشو شوند جای نگرانی در این مورد نیست. افرادی که معده ضعیفی دارند یا در دوران نقاهت بیماری به سر می‌برند معمولا از هضم نشدن غذا و کم اشتهایی شکایت می کنند. سیر سیاه با ترکیبات آنتی اکسیدان، سولفور و آمینو اسیدی خود یک هضم کننده قوی است، ضمن آن که طعم دلپذیر این نوع سیر اشتها را به صورت ملایم و نه شدید و ناسالم، تحریک می‌کند.

خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. بنابراین بین سرم سیر سیاه لاکچری کوین اصل و تقلبی تفاوت های بسیاری است و حتما در نظر داشته باشید که محصول اصلی را خریداری کنید.

مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه می‌شود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزه‌دار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده می‌شود. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف آب انار پس از تمرینات ورزشی برای جلوگیری از گرفتگی عضلات مؤثر است.

در بررسی تفاوت سیر سیاه با سیر سفید  با اولین تفاوت بسیار مشخص این دو محصول یعنی رنگ آنها مواجه خواهید شد. این ۲ نوع سیر از نظر مزه، بو و خواص هم تفاوت‌های معناداری با یکدیگر دارند. اولین تفاوت اساسی بین سیر سیاه و سیر سفید در بوی آنها است؛ به این معنی که سیر فرآوری شده بوی تند سیر سفید را که حاصل ترکیبات آلیسین و سولفور و به عبارت دقیق‌تر Cysteine Sulfoxide موجود در سیر سفید است، ندارد. البته این به آن معنی نیست که سیر سیاه محصولی کاملا بی بو است، بلکه این سیر فاقد بوی شدید و آزار دهنده‌ای است که اغلب افراد را از مصرف این خوراکی سودمند دور داشته و فراری می‌دهد.

تفاوت مهم دیگری که می‌توان میان سیر سیاه و سیر سفید یافت طعم ملایم و شیرین آن است، که این نوع سیر را نسبت به همتای سفید تند و تیز خود، خوش خوراک‌تر و چشیدن طعم آن را آسان‌تر و دلپذیرتر می‌کند. افراد با سابقه آلرژی به سیر زنان باردار و شیرده و افرادی که از داروهای خاص استفاده می کنند باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. میزان مصرف سیر سیاه به عواملی مانند سن وزن وضعیت سلامتی و نوع مصرف آن بستگی دارد. تاثیر سیر سیاه برای موارد دیگر اثبات نشده و بی اعتبار است؛ مواردی مانند درمان زود انزالی با سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای مو و برای پوست.

این تخمیر باید در دمای حدود ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد با رطوبت مشخص و در یک دوره زمانی حدودا ۴۰ تا ۹۰ روزه انجام شود. لازم به ذکر است که در روش تولید صنعتی، ضمن کنترل دما و رطوبت در فرآیند تخمیر، زمان انجام این فرآیند را با استفاده از دستگاه‌های مدرن کوتاه‌تر می‌کنند. سیر سیاه یک ماده غذایی منحصر به فرد با خواص درمانی و تغذیه ای متعدد است.

سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع). طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد.

اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. خب حالا این جدول یعنی چه؟  یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود! این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید.

در سال های اخیر با افزایش تحقیقات و مطالعات علمی در مورد فواید آن این ماده در بسیاری از کشورها از جمله ایران به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی مورد توجه قرار گرفته است. موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. محققان دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی تایید کرده اند که سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال (۵‐HMF) خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند (منبع). آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. با این حال، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیفی را تجربه کنند، به خصوص اگر آن را در مقادیر زیاد مصرف کنند.

ضمنا سیر تخمیری غنی از ویتامینC  و B6 است که این دو ویتامین در پیشگیری ازالتهابات کبدی نقش موثری دارند. اما چه اتفاقی برای این ماده مفید و بد بو در فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه می افتد؟ آلیسین در فرآیند تخمیر به ترکیبات آنتی اکسیدان تبدیل می شود؛ ترکیباتی که خاصیت درمانی سیر را چند برابر می کنند! هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود.